Dierenportretten met een ziel!

  Ik wil U graag wat van mijn werk laten zien, om U ervan te overtuigen dat een tekening van Uw favoriete huisdier(en), vele malen mooier is dan een simpele foto.  Een foto is slechts reflectie van licht, maar een tekening is een interpretatie van wat ik zie en beleef. En als het dan ook nog eens mooi is ingelijst, dan heeft U een prachtige blijvende herinnering aan Uw geliefde huisdier.

  Zoals eerdere klanten van mij al zeiden, "ik kijk er iedere dag een paar keer naar en het gaat me nooit vervelen, en ik zie er iedere keer weer iets anders in wat mij eerst niet opviel. Het is zoveel levendiger dan een foto".

  Dit komt mede omdat ik zaken op het beeld die niets toevoegen of zelfs afleiden, weglaat. Daardoor gaat het beeld een eigen leven lijden. De tekeningen worden op een kleur papier gemaakt die recht doet aan het voorbeeld. Ik gebruik het liefst krijt, zoals conté, maar ook pastelpotlood of kleurpotlood van Schmincke en Caran d'Ache. Klik op de link Galerie, dan kunt U een aantal afbeeldingen van mijn werk zien.